За нас
За насЗа нас

А ЛОГИСТИКС е специализирана фирма за международен транспорт и логистика. Извършваме пълен набор от спедиторски и логистични услуги в автомобилния, морски и въздушен транспорт, краткосрочно и дългосрочно складиране, товаро-разтоварни операции и услуги с добавена стойност. 

Професионалният опит на нашите служители, добрите търговски взаимоотношения с чуждестранни и български партньори ни дава възможност да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, като се стремим да удовлетворим всичките им изисквания.

 

 

Изпратете запитване за услугите, които предлагаме

и ще се свържем с вас.

 

 Услугите, които извършваме включват:

В секцията Услуги можете да прочетете повече за услугите, които предлагаме.

 

Дестинации 

А Логистикс осигурява транспорт и логистика до различни точки от света. Повече за нашите дестинации може да видите в секциите, посветени на всяка една от тях:  транспорт Англия,  траспорт Италия, транспорт Испания и останалите.

 

Като един от първите логистични оператори, които развиват надеждни и качествени услуги в областта на сухопътния транспорт между България и Иран, Грузия, Азърбайджан и др., А Логистикс ЕООД е врата към Близкия Изток.

 

Всеки ден групажни камиони товарят пратки за Иран от всяка една европейска страна. Ние организираме директен транспорт от Европа за Иран и от Иран за Европа, а също и товари с претоварване в София. 

 

Иран е желан партньор за европейските страни за търговия и експорт на разнообразни стоки. От своя страна, Иран предпочита да внася стоки от високо развитите европейски страни като Германия, Франция и Италия. Ето защо с редовните групажни и комплектни линии на А Логистикс до Иран, всеки наш клиент може да извършва внос на стоки от Западноевропейските страни до Иран.

 

История на компанията 

A Логистикс ЕООД е създадена през 2010 г., за да работи с клиенти и превозвачи, които високо ценят нашия начин на изпълнение на качествени логистични услуги. 

Компанията е специализирана в основни логистични дейности, свързани с организирането на международен и вътрешен транспорт и складова логистика. Извършваме пълен пакет от спедиторски и логистични услуги в сухопътния, морския и въздушен транспорт. 

Професионалният опит на служителите и добрите бизнес взаимоотношения с чуждестранни и български партньори ни предоставя шанса да оферираме на нашите клиенти най-добрите услуги на разумни цени и конкурентно транзитно време, като се стремим да удовлетворим всички техни изисквания.

 

Нашата визия

А Логистикс ЕООД е надежден партньор в логистичните услуги, отличаващ се с коректност и висок професионализъм при работата с клиентите и превозвачите си. Ако се нуждаете от дългосрочни взаимоотношения и сигурност за цялата логистиката, свързана с вашия бизнес, може да разчитате на А Логистикс ЕООД като лоялен и отговорен партньор.

 

Нашата мисия

Нашата мисия е да допринасяме за успеха на всеки клиент, като непрекъснато удовлетворяваме нуждите му, предоставяйки както самостоятелни логистични решения, така и  висококачествени логистични,  транспортни и спедиторски услуги на конкурентни цени.

С новия ни логистичен център, разполагащ с 6500 кв.м. площ,  можем да предложим складиране и товаро-разтоварни операции  на палетизиран и непалетизиран товар от 1 кг. до 10 000 кг.  със специализирана складова техника и кран.

 

Нашата цел

Основна цел на екипът ни е да бъдем компания с отношение на уважение и лоялност, както към клиентите, така и към превозвачите, с които си партнираме. Работим всеотдайно изцяло в интерес на нашите клиенти, следим стриктно за движението на техните товари и проследяваме пратките. Нашият ангажимент към превозвачите е постоянен, осигурявайки всичко необходимо за успешното придвижване на транспортните средства до крайната им дестинация. 

 

Нашите служители и работници са насърчавани да се развиват професионално и мотивирани да дават всичко от себе си за доброто име на компанията.

 

 Ако искате да отправите конкретно запитване, кликнете ТУК.

 

  Ако сте превозвач и имате свободен камион обадете се на 02 4398050 или изпратете email на office@alogistics.bg.

 

Вашият нов партньор,
А ЛОГИСТИКС ЕООД