Транспорт Туркменистан
ДестинацииТранспорт Туркменистан

Търговията между България и Туркменистан се разширява непрекъснато. Освен това от редица европейски страни се осъществява износ, най-вече от големи износители като Германия, Италия и Франция. Осъществявайки внос на стоки от европейските страни, разчитайте на А Логистикс за транспорт до Туркменистан, осъществяван през Иран, до който А Логистикс поддържа редовни линии.

Директен транспорт от европейските страни и претоварване в България
Според необходимостта можете да изберете директен транспорт от всяка европейска страна до Иран и от там до Туркменистан, или да заявите транспорт с претоварване в София. В Иран линиите се поемат от нашия дългогодишен ирански партньор, чиито офиси се намират на границата Базарган и в столицата на страната Техеран.

 

Транспорт Туркменистан


Видове стоки, които А Логистикс превозва до Туркменистан

 

Необходимостта от внос на лекарства, козметика, храни, тютюневи продукти, машини и други до Туркменистан обуславя все по-разширяващия се износ на тези стоки от България до тази страна.

Износът на стоки от европейските страни, особено от Германия, Италия и Франция, е също много интензивен. Той обхваща износ на машини, авточасти, машини и други за строителната промишленост, химикали, козметика, семена и други. Особено интензивен износ осъществява Германия, следвана от Италия и Франция.

Заявете транспорт до Туркменистан с А Логистикс

 

Можете да направите заявката си по удобен за вас начин, по телефона, чрез имейл или чрез формата на сайта ни.

Ще ви предложим конкурентни цени и обслужване на съвременно ниво. По време на транспорта ще можете по всяко време да се осведомявате за състоянието на пратките си.

Автомобилният парк на А Логистикс

 

Разполагаме с камиони, които имат товароподемност до 22 тона. Ако превозвате продукти, за които е необходимо да се поддържа специална температура, ще извършим транспорта с хладилни камиони.

Видове превози и товари, които можете да превозите до Туркменистан

 

Можете да превозвате както частични товари, които консолидираме в София, така и комплектни товари. Предлагаме ви директни превози на комплектни товари от европейските страни до Туркменистан. В обратната посока превозите се извършват предимно с претоварване в София.


Поддържаме редовни групажни линии, с които можете да изпратите малки пратки като групажни.


За извънгабаритни товари разполагаме със специални автомобили с подходящи размери и товароподемност.


За опасни товари А Логистикс предлага специализирани превозни средства, управлявани от водачи със сертификат за превози на такива товари.


Ако е необходим експресен транспорт до или от Туркменистан, извършваме го с камиони или с бусове, според обема на пратките.


С А Логистикс можете да превозвате и опасни товари, хартия на рула и други стоки. Ние разполагаме и със специален склад в София за обработване на хартия.

Допълнителни услуги за улеснение на клиентите ни

 

Предлагаме ви и складиране за различни видове стоки: опасни товари, хартия и други, митническо складиране.


Възползвайте се от нашите услуги за карго застраховане и Pick and Pack.

Справка за Туркменистан


Разстоянието от София до столицата на Туркменистан Ашхабад е 3949,14 км. Часовата разлика между двете страни е един час. В Туркменистан времето е с един час напред.


Както беше посочено по-горе, превозите на стоки до страната включват транспорт на лекарства, храни, химикали, козметика, семена, машини, авточасти. Износът на стоки от Туркменистан включва газ, петрол, петролни продукти, памук, килими.