Транспорт Русия
ДестинацииТранспорт Русия

Голям дял в логистиката на стоки и товари от и за Русия заемат козметиката, авточасти, извънгабаритни машини. А Логистикс участва в логистиката за обмен на стоки между Русия и Германия, Италия, Франция и други европейски страни, като предлага редовен транспорт до и от Русия.


Ако извършвате внос на стоки от Германия, Италия, Франция или други европейски страни и планирате да изпратите тези стоки до Русия от България, обърнете се към нас за оферта. В София ще извършим претоварване и ще осъществим транспорта на стоките до Русия.

 

Транспорт Русия

Маршрути на превозите до и от Русия

 

Транспортът на стоки и товари с линиите на А Логистикс се извършва през Литва. Така ви предлагаме най-кратките маршрути до основните градове в европейската част на Русия.

Предимства на транспорта до Русия с А Логистикс


Видове товари, за които извършваме превози за Русия

 

С А Логистикс можете да превозвате:


Митнически услуги

 

При извършване на транспорт на стоки и товари до и от Русия А Логистикс предлага допълнително митнически услуги, за улеснение на клиентите.


Други допълнителни услуги

 

А Логистикс предлага допълнително:


Транспортните средства на А Логистикс

 

Извършваме транспорт до и от Русия с бордови камиони, чиято товароподемност достига до 22 тона. Разполагаме и с транспортни средства за извънгабаритни и опасни товари.


За стоки и товари, при които трябва да се спазва определена температура, предлагаме и хладилни камиони.

Заявете транспорт до Русия

 

Ще направите лесно заявка за транспорт до Русия, чрез обаждане по телефона, изпращане на имейл или на запитване чрез формата на нашия сайт.

 

Справка за Русия

 

Русия заема голяма част от Европа и от Азия. Това е страната с най-обширна територия в света – заема една осма от земната площ. По население е на девето място. Икономическата й мощ се обуславя от големите запаси от природни изкопаеми и обширните енергийни ресурси.


Понастоящем Русия е част от Руската федерация. Членува в Световната търговска организация и в Евразийската икономическа общност, както и в други значими международни организации. Икономиката на страната се развива с най-бързи темпове в света.


Разстоянието от София до Москва е 2132,91 км. Транспортните маршрути се осъществяват главно през Литва, чрез A-216 – Неман – Гвардейск, и A-229 – Нестеров – Черняковск – Калининград.