Транспорт от България до Иран
ДестинацииТранспорт от България до Иран

А Логистикс предлага на своите клиенти надежден редовен транспорт от и до Иран.

 

Докато стоките ви се транспортират, можете по всяко време да се свържете с нас, за да ви информираме за статуса на вашата пратка.

 

Предлаганите от нас услуги са на конкурентни цени, за което получавате коректно обслужване в предварително договорените срокове.

 


Организация на транспортните услуги до Иран


Всеки ден групажни автомобили на фирмата товарят пратки за Иран от всяка една Европейска държава.

 

Комплектни товари : Извършваме директни превози от Европа за Иран, от Иран за Европа.


Някои товари извършваме с претоварване в София.


Частични товари:  Консолидираме пратки в София и от София тръгват с ирански камиони за Иран. Имаме дългогодишен квалифициран партнъор в Иран, който има офиси както на границата Базарган, така и в Техеран.
 

Вземаме вашите пратки на същия ден или в деня, следващ деня на получаване на заявката от дадена точка в Иран.

 

 


Видове стоки, за които А Логистикс предлага транспорт от и до Иран

Специализирани сме в превоз на всички видове машини, включително извънгабаритни; в превоз на химикали и всякакъв вид палетизиран или товар в кашони.

 

А Логистикс може да предложи също така специализирани услуги по превоз на хартия, включително хартия на рула, разполагаме със специален склад за обработка на хартия в София (със специална подова настилка, контрол на светлина и влажност в него) .

 

 

Автопарк


Автомобилите на фирмата имат товароподемност до 22 тона. Те включват бордови и хладилни камиони, както и дрехарки за превоз на дрехи.

 

За извънгабаритни товари ви предоставяме специални лицензирани камиони.

 

Нашите превозни средства са подходящи за транспортиране и на опасни товари и са сертифицирани съгласно изискванията на ЕС.

 


Допълнителни услуги


Заедно с транспортиране на вашите стоки, А Логистикс предлага и допълнителни услуги:

Благодарение на изградената мрежа от партньорски офиси в Европа можем да извършим митническо представителство относно изготвянето на износни митнически декларации във всяка Европейска държава,с  цел да улесним търговците и производителите за техните доставки до Иран.

Ако ви е необходимо транспорт от Великобритания до Иран, можете да използвате нашата ежеседмична групажна линия, която тръгва от Великобритания.


Направете заявка за услугата

 

А Логистикс извършва превози Иран - Европа с претоварване предимно в София.  По-малко са пратките, които се доставят за дестинацията Иран - Европа директно с един автомобил без претоварване.


Можете да направите заявката си, като използвате формата на сайта ни, да ни изпратите имейл или да се свържете с нас по телефона.


Справка за Иран


Разстоянието от София до Техеран е около 3253 км.
Разликата в часовата зона между България и Иран е 1.30 ч.


За да се стигне до Иран, се пътува по международния път Е80. Той преминава през България, пресича я от Калотина до Капитан Андреево, като следва автомагистрала Тракия.

 

Е80 достига до източната граница между Турция и Иран.

 

Общата дължина на Е80, който започва от Лисабон в Португалия, до границата на Турция с Иран е 6102 км.

 

 

Свържете се А Логистикс като изпратите запитване за оферта за транспорт до Иран.