Транспорт Обединени арабски емирства
ДестинацииТранспорт Обединени арабски емирства

За транспорт до и от Обединени арабски емирства можете да разчитате на редовните линии на А Логистикс. Те са продължение на линиите, поддържани до и от Европа. Основните страни, които осъществяват износ до редица източни страни, включително Обединени арабски емирства, са на първо място Германия, както и Франция и Италия. Можете да се обърнете към нас за транспорт директно от тези и други европейски страни до ОАЕ, както и за транспорт с претоварване в София.

 


А Логистикс разчита на дългогодишното партньорство с ирански партньор, който поема линиите на границата Базарган, за транспортиране през Иран до ОАЕ.

 

транспорт до и от Обединени арабски емирства

Предлагаме ви редица предимства с транспорта до ОАЕ


Видове товари, които А Логистикс транспортира до и от ОАЕ


От основните европейски износители – Германия, Италия и Франция, както и от другите европейски страни, се транспортират машини, автомобили, авточасти, семена, козметика, химикали и др.

Складови услуги

 

Когато е необходимо да транспортирате стоки с претоварване в София и се налага складиране за известен период от време, А Логистикс предлага своите складови площи с всички условия за съхраняване на различни видове стоки и товари, включително опасни товари, хартия и др. Имаме специален склад, в който извършваме обработване и складиране на хартия.

Други допълнителни услуги

 

А Логистикс предлага и митническо представителство при изготвянето на митнически декларации за износ, чрез мрежата от партньорски офиси в европейските страни.


Освен това А Логистикс предлага карго застраховане и услугата Pick and Pack.

Автопаркът на А Логистикс

 

Автопаркът на А Логистикс включва автомобили за транспорт на различни видове товари. Разполагаме с автомобили с товароподемност до 22 тона. За стоки, изискващи поддържане на специален температурен режим, използваме хладилни камиони. Разполагаме с лицензирани транспортни средства за транспорт на извънгабаритни товари, както и със специализирани транспортни средства за транспорт на опасни товари.

Направете заявка за транспорт до ОАЕ по удобен за вас начин:


Справка за Обединени арабски емирства


Разстоянието от София до столицата на ОАЕ е 4581,32 км.
До Иран маршрутът започва от Лисабон, Португалия, и продължава до границата между Турция и Иран. Дължината на маршрута е 6102 км. Той пресича България, започвайки от Калотина и стигайки до Капитан Андреево, по магистрала Тракия. От столицата на Иран Техеран до столицата на ОАЕ Абу Даби разстоянието е 2360,88 км.