Транспорт Италия
ДестинацииТранспорт Италия

А Логистикс предлага транспорт от и до Италия всяка седмица в двете посоки –  внос и износ. Работим с дългогодишни италиански партньори, което улеснява комуникацията и организацията на местно ниво.

 

 

Всичко, свързано с транспорт от и до Италия, може да научите,

като изпратите конкретно запитване.

 

 

 

 

Организация на транспорта до Италия


Карта на Европа за транспорт Италия - БългарияА Логистикс предлага два пъти седмично тръгване на групажни камиони от България за Италия и обратно.

 

А Логистикс осигурява на своите клиенти експресен транспорт на спешни поръчки при непрекъснато движение с двама шофьори на колите, като превозваме пратките от врата до врата.

 

А Логистикс е специализирана в превоз на групажни пратки с дрехи на закачалки, като предоставяме възможност за директна доставка до склад или магазин на клиента.

 

Компанията разполага с необходимата транспортна техника за превоз на опасни товари (ADR), осигурява товарене, разтоварване и обработка на опасните товари, както и необходимите документи при този вид превоз.

 

Предлагаме превоз на лични вещи – комплектни и групажни пратки от и до Италия в съкратени срокове и изгодни условия за нашите клиенти.

 

Ако имате товар от Италия за Грузия или Иран, А Логистикс предлага ежеседмична групажна линия от Италия с претоварване в София.

 

 

Информация за статус на пратката


Всяка пратка, която сте заявили да бъде превозена до или от Италия, може да бъде проследена ежедневно – в рамките на пет минути можете винаги да получите актуална информация за статуса на вашата пратка.

 

Ако имате нужда да получите POD (proof of delivery) за превозена от нас пратка от или до Италия, може да направите заявка за товарителница за доставената стока, като пишете на нашия имейл и посочите номера на референцията, вашето име, телефон и имейл. В рамките на работния ден ще получите отговор от нашия екип.

 

 

Заявете услугата транспорт до Италия


За да направите заявка за транспорт от и до Италия, е необходимо да се обадите на посочените телефони или да се свържете с нас по имейл или чрез формата за заявка на нашия сайт. Ние се ангажираме да Ви отговорим в най-кратки срокове и да придвижим направената заявка.

 

Това, което предлагаме, е бързо и сигурно обслужване с гъвкаво ценообразуване, което да задоволява напълно изискванията на нашите клиенти.

 

 

Допълнителна информация за Италия


Италианската република е разположена на Апенинския полуостров, в южната част на Европа и в центъра на Средиземноморието. Нейните сухоземни граници на северозапад, север и североизток са с Франция, Швейцария, Австрия и Словения. Освен това тя има и вътрешни граници със Сан Марко и Ватикана.

 

Освен Апенинския полуостров, нейната територия заема и някои острови, от които по-големите са Сицилия и Сардиния. През територията й на север се простират южните склонове на Алпите, а на полуострова на юг се намират Апенините, което прави теренът по-разнообразен и природата - красива.

Административно страната е разделена на 20 области, които включват 110 провинции. Столица е град Рим с най-многобройно население в страната.

 

Природните дадености на Италия са изключително разнообразни. Като цяло тя е предимно планинска – на север, и по-слънчева и топла със средиземноморски климат – на юг.

 

Морските граници на изток, на юг и на запад обуславят развитието на водния транспорт в Италия, широко застъпен както в древността, така и в наши дни.

Най-застъпен от външния транспорт за страната е морския, а от вътрешния - автомобилния транспорт. Повече от половината автомобилни пътища се намират в Северна Италия, докато в южната част на страната те са по-малко и по-разредени.


 
Свържете се А Логистикс и изпратете запитване за транспорт до Италия.