Транспорт Испания
ДестинацииТранспорт Испания

А Логистикс предлага транспорт от и до Испания на групажни и комплектни товари ежеседмично в двете посоки.


Запознайте се с предлаганите услуги и изпратете запитване за оферта,

за да получите конкретно предложение от наша страна.

 

 

 

 

Нашите услуги до Испания
 

Карта на Европа за транспорт Испания - БългарияПредлагаме специализиран транспорт до Испания на дрехи на закачалки, опасни товари, на високообемни товари и на товари под температурен режим.

При нас може да заявите превоз на комплектен товар, включително на експресен транспорт с бусове или камиони с двама шофьори.

 

Ако имате товар от Испания за Грузия или Иран, А Логистикс предлага ежеседмична групажна линия от Испания с претоварване в София.

 

 

Партньорства и складове в Испания

 

А Логистикс поддържа дългогодишни партньорски отношения с доказани професионалисти в бранша от Испания. Разполага със складови помещения в някои от възловите центрове - Барселона, Мадрид и Валенсия, което улеснява комуникацията и организацията на местно ниво.

 

 

Информация за статус на пратката 
 

А Логистикс осигурява на своите клиенти информация за актуалния статус на превозваната пратка в рамките на няколко минути след направено запитване с номера на Вашата референция и данни за контакт.

 

В рамките на работния ден, може да получите заявка за товарителница с доставена стока POD (proof of delivery), след като изпратите на имейл номера на нашата референция и данни за контакт.

 

 

Застраховане на товарите до Испания


Тъй като всеки товар по време на транспортирането му е изложен на специфични рискове, А Логистикс защитава интереса на своите клиенти чрез КАРГО застраховане на товарите. Тази застраховка покрива всички щети и разходи при евентуални повреди или загуби на превозваната стока.

 

 

Заявяване на услугата транспорт до Испания


Ако искате да направите заявка за извършване на услугата транспорт Испания, може да се обадите по телефона, да пишете по имейл или да попълните необходимата форма за заявка на нашия сайт.

 

Качественото и точно обслужване са основен приоритет за нас, клиентите разчитат на сигурността, която получават в наше лице като коректни партньори за техния бизнес.

 

 

Справка за Испания


Испания е разположена в Югозападна Европа на Пиренейския полуостров, където са разположени още Португалия, с която тя граничи на запад, Гибралтар и Андора - на североизток. На юг Испания граничи с Мароко.

Към територията на Испания спадат и някои острови от Средиземно море, Канарските острови, които са в Атлантическия океан, и още други.

 

Като цяло Испания е предимно планинска страна. По-голямата част от територията й се заема от голямото плато Месета. Освен Пиренеите, които са дали името на полуострова, в Испания има още доста планини - Андалуските, Иберийските, Каталонските и др.

 

Испания е разделена на 17 политически автономни области и 50 административни провинции. Най-голямата по територия автономна област е Кастилия и Леон.

 

Испания е предимно индустриално-аграрна страна, като някои от най-силните й отрасли са автомобилостроенето, корабостроенето, самолетостроенето, химическата и текстилната промишленост. Известни в цял свят са висококачествения испански зехтин, маслините и вината, които са едни от най-добрите.

 

Испанската икономика изключително много залага и на международния туризъм, който доставя голяма част от нейните приходи и осигурява препитание за голяма част от населението.

 

През последните години транспортната система на Испания е преустроена и модернизирана, което я прави една от най-добрите и удобните в цяла Европа. Тя продължава да се разширява и развива с бързи темпове, като се строят нови километри магистрали и се подобрява инфраструктурата и транспорта в цялата страна.


 
Свържете се А Логистикс и изпратете запитване за транспорт до Испания.