Транспорт Ирландия
ДестинацииТранспорт Ирландия

А Логистикс предлага транспорт от и до Ирландия всяка седмица в двете посоки - внос и износ.

 

Благодарение на нашите партньори в Англия можем да осигурим ежедневно взимане и доставки от и до всяка точка на Ирландия през наш склад Лондон или Лийдс.

 

За да сме максимално полезни за транспорт до Ирландия,

изпратете запитване.

 

 

 

Организация на транспорта до Ирландия


Тръгване на групажни автомобили всеки петък от склад в София или Лондон и пристигане до четвъртък на следващата седмица.

Освен през групажната линия с тръгване всеки петък от София или Лондон, превоз на товари от и до Ирландия можем да предложим и с директни доставки с автомобили от 4 до 15,40 м.

 

А Логистикс поема пратките в същия или следващия ден от получаване на заявката, независимо от коя точка на Ирландия.

 

 

Транспорт до Ирландия


Карта на Европа за транспорт Ирландия - БългарияА Логистикс предлага на своите клиенти транспорт от и до Ирландия за всякакъв размер и вид пратки, включително на опасни товари, високообемни товари, специализиран превоз на дрехи на закачалки и стоки под специален температурен режим.

 

Осигуряваме възможност за превоз на експресни доставки, като разполагаме с камиони и бусове за бързо реагиране по всяко време.

 

 

Камиони за превоз до Ирландия


А Логистикс разполага с оборудвани камиони за превоз на специализирани и извънгабаритни товари - дрехарки, хладилни камиони, високообемни хенгери и бордови камиони.

 

Почти всички камиони са оборудвани за превоз на опасни вещества и предмети, отговарящи на съответните правила и изисквания за защита на околната среда.

 

 

 

Други специализирани услуги


А Логистикс  осъществява други специализирани услуги, свързани с извършваната основна дейност:
• Складиране, консолидация и деконсолидация на пратките
• Попълване, обработка  и изготвяне на митнически документи

 


Застраховане

 

А Логистикс се грижи за спокойствието на своите клиенти като осигурява КАРГО застраховка „Товари по време на превоз”, с което се защитават и обезпечават превозваните товари.

 

 

Заявка за трансопорт до Ирландия


За да заявите извършване на услугата транспорт до Ирландия, използвайте посочените телефони за контакти или се свържете с нас,  като изпратите имейл или попълните формата за заявка на сайта.

 

 

Полезна информация


Въпреки че Ирландия е страна - член на Европейския съюз, не е обаче страна по Шенгенското споразумение. При транспорт до Ирландия трябва да се има в предвид, че визовата й политика се основава на общото споразумение, което има с Англия за установяване на общо пространство за пътуване и транспорт между тях.

 

Транспортната система в Ирландия е обществена, но се развива самостоятелно в двете й части - Република Ирландия и Северна Ирландия, която е част от Обединеното Кралство Великобритания и Сверена Ирландия.

 

В Република Ирландия една част от магистралите са построени както с държавни, така и с частни инвестиции, поради което имат статут на платени пътища, въпреки че са собственост на Правителството.

 

В Северна Ирландия пътищата са държавна собственост и за тях отговаря специално учреден Департамент.

 

Както и в много други държави, така и в Ирландия има определени стоки, които не могат да бъдат внасяни или, за които има определен ограничителен режим, което трябва да се има в предвид при транспорт до Ирландия.

 

 

 

Свържете се А Логистикс и изпратете своето запитване за транспорт до Ирландия.