Транспорт Холандия
ДестинацииТранспорт Холандия

транспрот България - ХоландияФирма А Логистикс извършва следните комплектни превози по суша, въздух и вода до Холандия и обратно:


•    Превоз на групажни пратки
•    Превоз на комплектни товари
•    Превоз на бързооборотни стоки
•    Превоз на дрехи на закачалки
•    Превоз на опасни товари или пратки – изискващи специален режим на пренасяне
•    Превоз на извънгабаритни товари с камиони, които могат да осигурят товароподемност до 22 тона
•    Извършване на експресни поръчки, при което се осигуряват двама шофьори, за да бъде извършена доставката в срок

 

 

Изпратете запитване за оферта и ще получите конкретно предложение за транспорт на вашите товари от и до Холандия.

 

 

При извършването на транспортните услуги нашата фирма спазва всички международни изисквания, свързани с превоза на различните видове товари.

 

Камионите ни са сертифицирани за превозването на всякакъв вид товари.

 

 

Карго застраховане


За да осигурим спокойствието на нашите клиенти извършваме застраховка „Товари по време на превоз“ (КАРГО).


При тази застраховка може да бъде извършено застраховане на всякакви стоки, които биват превозвани по силата на товарителница или друг договор за превоз, при това с всякакъв вид признато от закона превозно средство.

 

Застрахователят на товара, след заплащането на застрахователна премия, поема ангажимента в случай на покрито съгласно условията на застрахователния договор събитие, да обезщети бенефициента, като целта на това е да може застрахования да се върне в икономическото състояние, в което се е намирал преди настъпването на събитието.


Застрахователната стойност бива формирана на базата на фактурираната стойност на товара плюс навло, разходи по товарене и разтоварване, застрахователни премии, банкови комисионни и други разходи.

 

Покритията по застраховката са според Институтските Карго клаузи А, В или С.

 


Проследяване на пратка


Друго улеснение за нашите клиенти е проследяването на пратката. Само в рамките на пет минути може да получите информация, къде в момента е вашата пратка.

 

При изпращането на пратката вие получавате номер, който е уникален референтен номер.

 

След попълването на номера на вашата референция, Вашето име, телефон и имейл ще получите потвърждение за актуалния статус на Вашата пратка.

 


Заявка за услугата транспорт до Холандия


Свържете се с нас на посочените телефони или ни пишете на имейл, за да подадете вашата заявка или пък да направите своето запитване за транспорт Холандия. Това може да сторите и от нашия сайт, като попълните специалната форма за заявки.
 
Ние ще отговорим на всеки Ваш въпрос и ще съдействаме да получите коректно и качествено обслужване в оптимални срокове на конкурентни цени.
 
По всяко време може да разчитате на нашите компетентни служители, с които да си сътрудничите до изпълнение на Вашата поръчка.Няколко думи за Холандия

 

 

 


Кралство Нидерландия, наричано от нас Холандия, е държава в Северозападна Европа, която граничи с Белгия и Германия. Тя е конституционна монархия.

 

Разстоянието от София до Амстердам е 1750 км.

Страната е една от най-гъсто населените и с най-ниска надморска височина в света. Амстердам е официалната столица, а Хага е административна столица, дом на кралицата, там са и повечето посолства.

Нидерландия е разделена на 12 административни района, наречени провинции.

Има два официални езика – нидерландски и фризийски.


Холандия има много добра транспортна инфраструктура. Страната е обхваната в система от магистрали, железопътни линии, както и множество канали, които осигуряват лесна комуникация с всяка точка.

 

Общата дължина на пътната мрежа е 125 хил. км. Има и 5 хил. км водни пътища.

 

В Холандия се намират две от най големите европейски пристанища - пристанището в Ротердам и пристанището в Амстердам.Свържете се А Логистикс и изпратете своето запитване за транспорт до Холандия.