Транспорт Германия
ДестинацииТранспорт Германия

Подготвяйки пратки със стоки или товари за Германия, обърнете се към А Логистикс. Ние сме доказани професионалисти, с опит по превозите по маршрута и с изградена мрежа от партньори в Германия. Изпълняваме услуги за транспорт между двете страни. Пратките ви ще бъдат доставени навреме до желаната дестинация в Германия или в България.

 

Транспорт Германия

Видове транспорт до Германия и от Германия до България


С А Логистикс ще получите услуги за транспорт на различни видове товари


А Логистикс разполага с транспортни средства за превози на различни видове товари, включително дрехи на закачалки. Предлагаме ви и групажен транспорт за този вид стоки, заедно с допълнителна услуга – директни доставки до складове или магазини.


Когато ви е необходим транспорт на опасни товари, А Логистикс ще ви осигури специализирана транспортна техника за такива товари. Нашите специалисти са обучени за товарене и разтоварване на опасни товари и са запознати с изготвянето на необходимите документи, придружаващи превозите.


Когато ви се налага да потърсите транспорт до Германия на лични вещи, А Логистикс ви предлага комплектни и групажни транспортни услуги, като бързи, удобни и евтини транспортни решения.


Допълнителна информираност за клиентите за транспорт до Германия
За клиентите, които са заявили транспорт до Германия на пратки със стоки и товар, предлагаме допълнителна информация за статуса на пратките. Можете да поискате тази информация по всяко време, и до пет минути ще получите актуални данни за статуса на пратката ви.


Можете да получите и POD, или proof of delivery – информация за доставяне на пратката ви. За целта ни изпратете имейл с необходимите данни: име, телефон и референтен номер. Ще получите информацията за доставка до края на същия работен ден.

Как да направите заявка за транспорт до Германия


Направете заявката си по най-удобния за вас от начините, които предлагаме за заявяване на транспортни услуги. Изпратете ни имейл, заявете услугата чрез използване на формата за заявки на сайта ни, или ни се обадете по телефона. Ще ви отговорим бързо и ще организираме услугата за транспорт до Германия.

Допълнителна информация за Германия


Разположена в централна Европа, Германия е на второ място на континента по брой на населението. Административното й деление е на провинции, 16 на брой. От 1999 г. в страната се използва еврото.


Сухопътният, водният и въздушният транспорт на страната са много добре развити. Шосетата имат обща дължина над 650 000 км, а железопътните линии -  40 952 км.


Речният, както и морският транспорт са също силно развити. Германия има големи пристанища на две морета – Северно и Балтийско.


Най-големите летища на страната са във Франкфурт на Майн, Мюнхен, Дюселдорф, Берлин, Хамбург.