Складиране
УслугиСкладиране

А Логистикс предлага краткосрочно и дългосрочно складиране, комисиониране, опаковане, фолиране и етикетиране, даващо възможност на клиентите да се възползват от по-сложни логистични решения, подпомагащи техния бизнес. 

 

Разполагаме с големи складови площи -  4500 кв.м. покрита складова площ и 2000 кв.м. открита площ - позволяващи складиране на палетизирани и непалетизирани товари и нестандартни каси, палети и скари.

 

 

Защо да изберете услугата Складиране от А Логистикс:

 

Предмиства да ползвате услугата Складиране от А Логистикс:


Складиране в София, Консолидация, Деконсолодация на пратки.

 

При дистрибуция на стоки търговците се нуждаят от складови площи, където да поддържат наличности за посрещане на нуждите от нови партиди за клиентите си. Всички търговци, които имат нужда от малки или по-големи складови обеми и площи, могат да използват складовата база на А Логистикс.

Ако имате въпроси относно вашите товари, изпратете запитване.

 

 

За улеснение на търговците А Логистикс поддържа складови бази в основните градове в страната. Така можете лесно да реагирате при необходимост от доставки на нови количества стоки до която и да е дестинация. Просто трябва да поддържате запаси от вашите стоки в основните градове. От там по всяко време можете да доставите нови обеми от стоки до магазините си.

 

 

складиране


Ако търгувате с акцизни стоки


За търговците, които търгуват с акцизни стоки, А Логистикс поддържа митнически и данъчен склад, където обработваме такива стоки.


Специфика на складовите дейности на А Логистикс


Дейностите, които извършваме в складовете си, улесняват клиентите. Започваме с разтоварване, а при необходимост от доставки – и товарене на транспортните средства за превозване до магазините.


В самите складове извършваме редица дейности за контролиране на запасите, поддържане на актуална информация за складовите наличности и подготвяне на поръчки за доставки.


Използване на съвременна система за управление на складовите запаси
А Логистикс използва модерна система за управление на запасите в складовете. С нея се проследява информацията за всички стоки – партиди, видове, срокове на годност за всяка партида.


Данните, управлявани със съвременната система за организиране на складови запаси, лесно се споделят с клиентите, за да са информирани за наличностите си в подробности по всяко време.


Със системата за организиране на складови запаси А Логистикс предлага индивидуални решения за всеки клиент търговец.

Процесът на организиране на складовите услуги


Организирането на складовата услуга за всеки клиент започва с разговор, за да установим нуждите и изискванията му. Предлагаме индивидуално консултиране относно вида на стоките и как те ще бъдат съхранявани, за да запазят качествата си.

Митническо складиране от А Логистикс


Митническите процедури се променят съгласно промените в правилата за тях. Специалистите на А Логистикс имат опит в прилагането на митнически процедури и следят промените в тях, за да предложат съвременно складиране за стоки в митническия склад на фирмата.


При съхраняване в нашия митнически склад чуждестранните стоки не се облагат с митнически такси за внос. Така клиентите на А Логистикс могат да отлагат плащанията и да прилагат регулационни мерки като квоти и лимити.


Режимите за складиране в митническия склад


В митническия си склад А Логистикс предлага следните два вида режим: митнически и режим с отложено плащане.


Митническият режим е за предпочитане, когато целта ви е да поддържате складови запаси при неблагоприятна пазарна ситуация и да изчаквате, докато тя стане благоприятна.


Използвайки режим с отложено плащане, можете да отлагате плащанията, за да избегнете неизгодни за вас ситуации.

Складовите услуги от А Логистикс допринасят за реализиране на икономии за клиентите


Чрез поддържането на складови наличности в складовете на А Логистикс търговците реализират икономии, тъй като по всяко време имат информация за наличностите си от стоки и могат да реагират бързо за доставки до всяка необходима дестинация.