Превоз по въздух
УслугиПревоз по въздух

превоз по въздух с А ЛогистиксА ЛОГИСТИКС извършва транспорт на стоки от и до всяка точка на света, включително превоз по въздух. Оперираме през София, Варна и Бургас.

 

 

Попитайте ни за вашите товари, като изпратите запитване за оферта.


 

Въздушният транспорт се осъществява с помощта на въздушни летателни съдове, в това число самолети, дирижабли, въртолети и др. и прилежащите към тях инфраструктури – летища, помощен персонал, диспечери.

 

От всички други методи, въздушният транспорт е най-бързият, но за жалост и най-скъпият. По тази причина той се използва предимно за превоз на пътници. Много малък процент от въздушния транспорт се пада на товарните превози, като най-често по въздух се превозват пощенски пратки, ценни товари и бързоразвалящи се стоки.

 

Има и такива райони по света, където авиотранспортът е единствената алтернатива. Това са трудно достъпни райони, като например планини и отдалечени градове, без изградена до тях транспортна мрежа (като например някои градове в Аляска). На места дори няма писта за приземяване, като в такива случаи за транспорта на хора и товари се използват въртолети.

 

Въздушният транспорт е сравнително нов за България и се практикува едва от 50-те години на 20-ти век, с начало откриването на въздушния поток София-Бургас. Поради това, че въздушният транспорт е най-скъпият в сравнение с другите видове, той се използва предимно за превоз на пътници и бързоразвалящи се стоки.
 
А Логистикс предлага превоз по въздух с доставка от врата до врата, както и тяхното проследяване и информация за актуалния им статус.

 

Чрез развитата мрежа от партньори ние можем да транспортираме до всяка една точка на света с редовни полети. Нашият опит и дългосрочни контакти ни позволяват да превозваме всякакви видове карго по въздух качествено и точно, както и да съблюдаваме цялата логистична оперативност по превоза и аерогарите.
 
Комбиниран транспорт Море - Въздух: гарантирана икономичност, бързина и надеждност.


А Логистикс предлага въздушен транспорт, както и мултимодален транспорт с гарантирано качество, надеждност и бързина на превозите, както и прилежащите услуги, а именно:

 

Изпратете Вашето запитване за оферта, за да получите по-конкретна информация за предлаганата услуга.