Международен транспорт
УслугиМеждународен транспорт

Международният транспорт е важен както за развитието на дадена страна, отрасъл, бранш, така и за всяка фирма, която изнася или внася стоки или материали. А Логистикс е фирма, която предлага услуги в областта на транспорта и логистиката. С наша помощ може да доставите или получите стоки и материали от всяка една дестинация.

 

Потърсете ни, като изпратите запитване за оферта,

и ние ще се свръжем с вас за повече подробности.

 

международен транспрот от А Логистикс


Сухопътен транспорт


А Логистикс разполага с товарни автомобили, чрез които можем да предложим на нашите клиенти следните услуги по международен транспорт:

 


Морски транспорт


Без значение дали имате един контейнер или няколко, които трябва да изпратите по море или очаквате контейнерна доставка, А Логистикс е вашият надежден партньор за международен транспорт на стоки от и до всяко голямо пристанище в света.

 

Предлагаме на своите клиенти:

 


Въздушен транспорт


А Логистикс извършва услуги по подготовка и международен транспорт на товари с въздушен транспорт от летище София, Варна и Бургас до всички точки на света.

 

Предлагаме на клиентите си следните услуги:

 


Комбиниран транспорт


Ние от А Логистикс се стреми дам да предоставим на своите клиенти максимален и оптимален избор при транспортирането на товари, поради което предлагаме и комбиниран транспорт море-въздух и суша-море.

 

А Логистикс осъществява цялата логистика при международен транспорт на товари по суша, въздух, море или комбинирани транспортни решения.