Комплектни превози
УслугиКомплектни превози

А Логистикс предлага автомобилни превози с фургони, дрехарки, хладилни и бордови автомобили.


комплектни превози от А ЛогистиксАвтомобилният транспорт е едно много добро допълнение към въздушният и морският транспорт. Комбинацията между тези три вида транспорт позволява да доставяме стоката ви от и до всяка една точка на света.

 

Изпратете  запитване за оферта, за да разберете повече за предлаганите улуги.

 

А Логистикс се занимава с организирането и изълнението както на вътрешен, така и на международен автотранспорт на всякакви видове групажни и комплектни товари. Независимо какъв е вашият товар и дали изисква някакви специални температурни режими или други специфични изисквания ние ще се справим с поръчката. Без значение от вида, опасността или размерите на товара, ние ще го доставим на нужното място.


 

Редовни линии за комплектни превози за/от Западна, Централна и Източна Европа, Русия, страните от ОНД, Близкия и Средния Изток


Предлагаме разнообразно портфолио от възможности, които могат да задоволят всички ваши изисквания относно точността на изпълнение, транзитното време, сигурността и цената на превоз.


Нашият автопарк разполага с  автомобили от 15свм до 120свм, товароподемност до 22 тона. Превозваме всякакъв вид частични и комплектни товари, гарантирайки навременна доставка до нашите дестинации - транспорт Англия, транспорт Испания, транспорт Италия и др.


Оборудване


Бордови автомобили
Бордовите автомобили предлагат доста голямо пространство за вашият товар. Тяхната подсилена ходова част, допълнителни оси и голяма товарна площ правят бордовите автомобили идеално решение за извършването на почти всякакви видове превози на товари. Ако имате товар, който не изисква специални условия (температурни или други), то бордовият автомобил е решението за вас. Бордовите автомобили предлагат подова площ в приблизителни граници от 5 до 10 кв.м.


Високообемни хенгери
Високоо обемните хенгери позволяват товарене на стоки с голям обем и тегло. Ако вашият товар е твърде голям за бордови автомобил, камион с фургон или други от този тип, тогава можете да се възползвате от нашите високо обемни хенгери.


Дрехарки
А Логистикс предлага специализиран (вътрешен и международен) на дрехи на закачалки с личен автопарк от дрехарки. Те са оборудвани с нужното оборудване за закачане на дрехи на закачалки и тяхното качествено превозване.


Хладилни камиони
Ние осъществяваме хладилен транспорт за товари, изискващи специален температурен режим (за плюсови и минусови температури).
 

Камиони с височина 3м (мега)
Камиони тип мега с полезна височина от 3м позволяват превоз на обемисти и тежки товари. Въпреки това, камионите се вместват в допустимата височина по пътищата от 4м. Освен това, те са много добро решение за интермодален транспорт.


Фургони
Фургоните позволяват ценово ефективен превоз на товари със среден обем. Ако вашият товар е с тегло от 2-3 до 8 тона, то фургонът е решението за вас.
 

Бусове
Бусът е едно универсално решение за всякакви товари, които не изискват специализиран температурен режим и не са твърде тежки на база единица обем. Най-доброто решение е добро комплектоване на товара, за да се използва максимално обема на автомобила.