Експресни доставки
УслугиЕкспресни доставки

експресни достави от А ЛогистиксПри непрекъснат транзит с двама шофьори извършваме доставки врата до врата в цяла Европа и страната с транзитно време от 12h (Унгария) до 70h (Испания).

 

 

За да сме максимално полезни, изпратете запитване за оферта.


 
А ЛОГИСТИКС е специализирана в извършването на експресни доставки на авточасти, дрехи на закачалки и доставки на товари в определен час.

 

Защо да ползвате експресни доставки


Понякога се налага да се превозват и времево-чуствителни стоки, като една такава задача е доста отговорна. Експресните доставки са станали неизменна част от живота ни и нашето забързано ежедневие, затова ние идваме на помощ. Колкото и да се планира, понякога се получава така, че изникват ситуации, в които една стока трябва да се превози за кратък срок до дестинацията, дали да се запази имиджа на компанията или да не се изпуснат финансови ползи. Независимо от причината, факт е че експресните доставки са една услуга от изключителна необходимост.

 

Защо да изберете нас


С нашия опит и изградени връзки в страната и Европа можем да ви предложим сигурен и професионален експресен превоз на стоки в страната и Европа от врата до врата, както и да доставим товара в точно определен от Вас час.


А Логистикс, чрез своята международна мрежа за транспорт може да ви предложи износ и внос на цели и групажни експресни пратки, без да е нужно да ходите където и да е. Ние ще вземем товара от неговата дестинация и ще го доставим, където той е нужен в уговорения срок.

 

Защо е важно


Напоследък, услугата експресна доставка става все по-популярна. Името само по себе си издава какво представлява този вид услуга, а именно транспорт на някакъв товар за най-краткото възможно време. Разбира се, не бива да очаквате възможни неща и следва да предвидите техническото време за изминаване на разстоянието, както и времето за организация, консолидация и деконсолидация на пратката, колкото и малко да е то при експресните доставки.