Транспорт Великобритания
ДестинацииТранспорт Великобритания

А Логистикс предлага ежеседмичен специализиран международен транспорт и логистика в двете посоки до Великобритания.

 

А Логистикс работи съвместно с партньори във Великобритания, благодарение на което предлагаме на нашите клиенти възможност за ежедневно поемане на пратките от и до всяка точка на Великобритания през складовете, с които разполагаме в Лондон или Лийдс.

 

 

Потърсете ни, като изпратите запитване за оферта, и ние ще

се свръжем с вас за транспорт до Великобритания.

 

 

 

 

Групажни линии до Великобритания


А Логистикс осигурява групажни линии до Великобритания всеки петък от склад в София или Лондон, които пристигат до една седмица в съответната страна.

Разполагаме с автомобили за превоз на експресни пратки с директна доставка както за внос, така и за износ.

 

 

Транспорт до Великобритания


Карта на Европа за транспорт Великобритания - БългарияА Логистикс предлага следните транспортни услуги до Великобритания:
• Превоз на опасни товари
• Превоз на специализирани товари
• Превоз на обемни и извънгабаритни товари
• Превоз на лични вещи
• Складиране и консолидация на превозваните товари

 

Разполагаме с лицензи за превоз на опасни товари и с модерно оборудвани автомобили, които осигуряват нужната безопасност при превозване на обемни, опасни или специализирани товари.

 

 

Експресни услуги за Великобритания


А Логистикс разполага със специализирани камиони, готови за незабавно потегляне при експресни поръчки за превоз на стоки в спешни случаи. Работи се с двама шофьори при непрекъснат транзит с доставка на пратката от врата до врата.

 

 

Статус на пратката


Всяка пратка от и до Великобритания може да бъде проследявана и да сте информирани за нейния статус по всяко време на изпълнение на поръчката.

След въвеждане на номера на референцията, имейл, име и телефон, в рамките на пет минути ще получите от А Логистикс актуална информация за движението на вашата пратка.

 

 

Гаранция за сигурност на вашата пратка до Великобритания


А Логистикс осигурява КАРГО застраховане на товарите по време на техния превоз, което означава, че се обезпечават разходите при евентуална загуба или повреда на товарите. Клаузите в КАРГО застраховките са международно приети и валидни за целия свят, като са унифицирани с оригиналните Лондонски карго клаузи.

 

 

Заявяване на услугата транспорт до Великобритания


За да заявите услугата транспорт до Великобритания, изпратете запитване за оферта, като въведете данните за контакт с Вас и данните за товара или се обадете на посечените данни за контакти на сайта. В най-кратки срокове ние ще се свържем с Вас, за да отговорим на запитването.

 

 

Обща информация


Обединено кралство Великобритания е островна държава в Западна Европа, включваща над 5100 различни по големина острови, наречени Британските острови. Великобритания носи името на най-големият от Британските острови, на който са разположени Англия, Уелс и Шотландия.

  

Проливът Ла Манш дели Великобритания от Стария континент. В най-тясната си точка той достига ширина от 32 км. През него се осъществява връзката с материка посредством ферибот по вода или с влак през Евротунела, дълъг 50 км. Пътуването през тунела, който е прокопан под дъното на протока, отнема едва 35 минути, но цената е по-висока отколкото на ферибота, с който се пътува обаче около 4 часа.

 

Великобритания е морска страна, през която минава Гринуичкият меридиан.
Основната пътна мрежа включва 3 497 км магистрали и 344 000 км второстепенни пътища. Смята се, че лявото движение е въведено най-напред във Великобритания, тъй като приетите правила при корабоплаването – корабите да се движат от ляво – са били пренесени и в сухопътния транспорт по-късно.

 


Свържете се А Логистикс и изпратете запитване за транспорт до Великобритания.