Транспорт Швеция
ДестинацииТранспорт Швеция

Транспорт на товари за Швеция

При необходимост от транспортиране на товари до Швеция, или от Швеция до България, обърнете се към А Логистикс за различни видове превози и транспорт на различни видове товари. Ние ще ви предложим специализирани превозни средства за вашия вид товари и подходящите превози за срока, в който искате товарите ви да достигнат до дестинацията в Швеция или България.

 

Транспорт за Швеция

Видове превози до Швеция


Видове товари, които А Логистикс превозва до Швеция


Камионите за транспорт на извънгабаритни товари могат да превозват до 22 тона.

Предимствата на избора на транспорт до Швеция с А Логистикс


Карго застраховки с А Логистикс

 

Можете да сключите карго застраховки за товари, превозвани с договор за превоз, например товарителница. Застраховката осигурява обезщетяването ви при евентуални събития, които биха се отразили неблагоприятно на състоянието на товарите ви. Така ще получите възможност да компенсирате евентуални загуби при събития, описани в застрахователния договор.
При изчисляването на застрахователната стойност, освен фактурираната стойност на самия товар, се вземат предвид и застрахователните премии, разходите за товарене и разтоварване, както и други разходи.

Заявете транспорт до Швеция сега

 

Можете да се свържете с нас по телефона, да ни изпратите имейл или да използвате формата на нашия сайт.
Ще получите бърз отговор и оферта, както и коректно обслужване, а цените ни са конкурентни.

Накратко за Швеция

 

Швеция се намира в северна Европа. Това е третата по площ страна в Европейския съюз, с население над 9,9 милиона. Най-концентрирано е населението в южната част на страната. Над 2 милиона души са на възраст под 18 години. Голям е процентът на градското население – 85%. Страната е мултикултурна – 15% от жителите са родени извън Швеция, а едно от пет деца е от семейство, чиито корени са от друга страна.


Швеция е на осмо място в света по доходи на глава от населението и е с висок жизнен стандарт, здравеопазване, образование, икономическа конкурентноспособност и благополучие. Членува в Европейския съюз от 1995 г, но не членува в НАТО.


Това е една от всепризнатите най-иновативни страни – известни са шведските изобретения като триточковия колан и пейсмейкъра, а сред по-новите са Спотифай и Скайп.


Основните летища на Швеция са Арланда и Скавста до Стокхолм и Ландветер до Гьотеборг.


Най-големите пристанища са Гьотебирг и Малмьо.


Магистралите, преминаващи през страната, я свързват със съседните страни. До Дания транспортните връзки преминават и през тунелен мост над протока Йоресунд.


Страната се свързва с близките страни и чрез фериботи – с Финландия, Латвия, Литва, Естония, Полша и Русия.