Транспортни услуги София
УслугиТранспортни услуги София

Транспортът на готова продукция е част от ежедневните транспортни услуги на А Логистикс

Ние предлагаме международни превози и превози в страната, редовни групажни линии до множество дестинации, както и опаковане на пратки. 

Свържете се с екипа на А Логистикс, за да получите конкретна оферта за желаните от вас транспортини услуги София.

 

 Транспортни услуги София

 

Нашите транспортни услуги съчетават всичко, от което се нуждаете

От заявката до достигането на пратките до крайните дестинации оставете цялата организация и изпълнение на нас. 

В зависимост от сроковете, в които трябва да се доставят пратките, предлагаме обикновени превози и експресни доставки, включително въздушни превози. 

За оптимални цени на транспортните ни услуги съчетаваме два вида транспорт за интермодални превози.

 

Превози на различни по обем пратки

За големи по обем пратки или пратки с извънгабаритни размери предлагаме комплектни превози, или FCL превози. 

За транспорт на малки пратки най-изгодни са групажните превози. Те се извършват често и не се налага да чакате дълго. Цените на транспорта са ниски, тъй като се разделят между клиентите, чиито пратки се групират в дадено транспортно средство. Групажните ни автомобили се натоварват оптимално, за още една гаранция за по-ниски цени.

 

Механизиране на товаро-разтоварните дейности

При транспорта на пратки на клиенти допълнително пестим време, като извършваме механизирани товаро-разтоварни операции. 

 

Складови услуги от А Логистикс

При транспортни услуги за вериги за доставки се налага поддържане на складови запаси. Използвайте складови услуги от А Логистикс в нашата складова база в София и в други дестинации. В нашите бази можете да поръчате консолидиране и деконсолидиране на товари. 

Всички стоки се складират при подходящи условия според спецификата им. Лесно можете да проследявате складовите си наличности, включително по партиди.

 

Транспорт на суровини и материали

А Логистикс извършва транспортни услуги за превози на суровини и материали за производители. Нашите служители проучват характеристиките на отделните суровини и материали, за да се осигурят подходящите условия при транспортирането им.

Заедно с вас ще планираме транспорта на суровини и материали, за да осигурим непрекъснат процес на производство. Можем да планираме превозите и дългосрочно, за по-продължителен период.

 

Централизирано снабдяване

Централизираното снабдяване е част от транспортните услуги на А Логистикс от София. Нашите транспортни средства доставят стоки до всички звена на дадена верига от магазини. Така освен осигуряването на удобство ви помагаме да избягвате дублирания на поръчките. За да намалите разходите, заявявайте превози на по-големи количества стоки.

 

Децентрализирано снабдяване

При този вид снабдяване А Логистикс дава възможност на специалистите от дадена фирма да определят сами обема на материали и количеството им, необходимо за всяко звено от фирмата. Така снабдяването се осъществява бързо, в необходимите обеми и количества.

 

Превози от София до дестинации в страната и чужбина

А Логистикс предлага транспорт на стоки и товари от София до дестинации в страната и в различни други европейски и близкоизточни страни. Поддържаме редовен транспорт до основни дестинации и организираме транспорта от тях до крайните дестинации.

 

Проследявайте пратките си по време на нашите транспортни услуги

При транспортни услуги от София до различни дестинации с А Логистикс можете да следите движението на пратките си. Трябва само да заявите искане за информация за статус на дадена пратка и да дадете референтния й номер. Транспортните средства с пратките се следят от съвременна проследяваща система.