Транспорт Португалия
ДестинацииТранспорт Португалия

А Логистикс предлага регулярен транспорт от и до Португалия на групажни пратки и комплектни товари. Благодарение на наши коректни партньори в Португалия можем да предложим консолидация на малки пратки и групажна линия всяка седмица от и за България.

 

 

За транспорт на вашите товари от и до Португалия, свържете се с нас,

като изпратите запитване за оферта.

 


 

 

Превоз на комплектни товари до Португалия


Карта на Европа за транспорт Португалия - БългарияА Логистикс предлага транспорт до Португалия с фургони, дрехарки, хладилни и бордови автомобили. Нашите специализирани автомобили позволяват превоз на бързооборотни стоки, дрехи на закачалки, опасни товари и други пратки, изискващи специален режим на пренасяне.

 

Разполагаме с модерно оборудвани хладилни складове в България и Португалия, гарантиращи съхранението на превозваните стоки и продукти.

Извършваме превоз на извънгабаритни товари с камиони, осигуряващи товароподемност до 22 тона. Работим по приетите международни стандарти за безопасност на превоза, съгласно европейското споразумение за съхранение и обезопасяване на опасни товари.

 

 

Групажни линии до Португалия


А Логистикс организира всеки петък групажна линия в двете посоки - внос и износ за Португалия.

 

Изпълняваме експресни поръчки за транспорт от и до Португалия, като осигуряваме автомобили с двама шофьори за доставка на спешни пратки в договорения срок.

 

Редовните групажни линии се осъществяват със съдействието на наши коректни партньори от португалска страна, което ни прави по-гъвкави и ефективни при изпълнението на поръчките.

 

 

Получаване на информация за статус на пратката


Разполагаме с модерна техника, осигуряваща по всяко време достъп до актуална информация за статуса на вашата пратка.

 

Изпратете ни номера на нашата референция, за да се свържем до минути с Вас на посочените координати за връзка и Ви информираме за движението на вашата пратка, транспортирана от или до Португалия.

 

 

Заявка за услугата транспорт до Португалия


Свържете се с нас на посочените телефони или ни пишете на имейл, за да подадете вашата заявка или пък да направите своето запитване за транспорт Португалия. Това може да сторите и от нашия сайт, като попълните специалната форма за заявки.

 

Ние ще отговорим на всеки Ваш въпрос и ще съдействаме да получите коректно и качествено обслужване в оптимални срокове на конкурентни цени.

 

По всяко време може да разчитате на нашите компетентни служители, с които да си сътрудничите до изпълнение на Вашата поръчка.

 

 

Накратко за Португалия


Португалия е разположена на Пиренейския полуостров и някои острови в Атлантическия океан. Нейна съседка на север и североизток е Испания, а на юг граничи с Атлантическия океан.

 

Територията на Португалия е разделена на две от реката Тежу, която се влива в Атлантическия океан. Територията й е планинска – на север, и равнинна – на юг. Климатът е атлантическо-средиземноморски и е един от най-горещите в Европа.

 

Най-силните отрасли на икономиката са селското стопанство и индустрията. Развити са предимно корабо- и автомобилостроенето, машиностроенето и химическата промишленост. От селскостопанските култури най-застъпени са цитрусите, маслините, лозята и зърнените култури. Португалия е известна и с големия си улов и преработка на риба.

 

Годишно в Португалия идват хиляди туристи, които са привлечени от добрите условия за туризъм и отдих, от добрите пътища и добре изградена инфраструктура в страната. 

 

 

Свържете се А Логистикс и изпратете Вашето запитване за транспорт до Португалия.