Транспорт от Европа до Иран
ДестинацииТранспорт от Европа до Иран

Иран е желан партньор от европейските страни за търговия и износ на основни стоки.

 

Особен интерес в страната има към стоки, произвеждани във високоразвитите западноевропейски държави като Германия, Франция, Италия. С редовните линии на А Логистикс до Иран можете да внасяте в тази източна страна стоки от Западна Европа.

 


 

Заявете услуги за транспорт до Иран и ще ви предложим подходящи транспортни средства според спецификата на стоките за автомобилни превози до Иран.Търсене на основни стоки от Западна Европа в Иран

 

Редица основни стоки, продукти на леката промишленост, дрехи, някои храни, както и машини и резервни части, са редовно търсени в Иран. Ако търгувате с такива стоки, можете да изберете групажните линии на А Логистикс за често изпращане на малки пратки. А за големи по обем пратки заявете комплектен превоз до Иран.


Продуктите на фармацевтичната промишленост, както и козметични продукти, също съставляват голяма част от товарите, транспортирани до Иран.

 

Транспорт от Европа до Иран

Ежедневни групажни линии от всяка европейска страна


А Логистикс поддържа ежедневни линии от всяка европейска страна до Иран. Вашите малки пратки могат да заминат на същия ден или на следващия ден, така че няма да губите време, използвайки нашите групажни линии.


Ако е необходимо да реорганизирате пратките си в България


За реорганизиране на пратки в България използвайте базата на А Логистикс в София. Там ще ви предложим и складиране при необходимост, както и опаковане на новоформираните пратки.

Търговията на европейските страни с Иран се улеснява от иранския партньор на А Логистикс


А Логистикс поддържа дългогодишни партньорски връзки с ирански партньор и използва офисите му на границата на Иран и в столицата на страната. Можем да ви помогнем за установяване на контакти с ирански фирми и за доставки до различни дестинации в Иран.

Разполагаме с различни транспортни средства за различни видове товари


Разстоянието от Западна Европа до Иран е около 6000 километра. За запазване на качествата на товарите по време на превозите и предпазването им от неблагоприятни атмосферни условия ви предлагаме специализирани автомобили. Освен бордовите камиони разполагаме с хладилни камиони, дрехарки – специално оборудвани за партиди от дрехи на закачалки, автомобили за опасни товари с необходимите сертификати според изискванията на ЕС и други.

 

Можем да ви предложим и подходящи камиони за извънгабаритни товари.
При всички превози спазваме условията за поддържане на качеството на стоките. В София имаме склад за хартия на рула. В склада можем да обработим вашите пратки с хартия и да ги транспортираме до Иран.

Маршрутът до Иран


Освен директни превози от Западна Европа с преодоляване на разстояние от 6000 километра А Логистикс извършва транспортиране до Иран на претоварени в София пратки. За да изминат пътя от малко повече от 3000 километра до Иран, нашите автомобили с пратки до Иран се движат по международен път Е80, който преминава по автомагистрала Тракия и достига до иранската граница с Турция.

Допълнителните услуги, които предлагаме в София


За фирмите, претоварващи в София, предлагаме складиране, митнически и други услуги.