Транспорт от България до Грузия
ДестинацииТранспорт от България до Грузия

Грузия е една от страните, които се намират близо до България, а пазарите в нея имат нужда от стоки. От Грузия стоки могат да се транспортират и до други страни.

 

Маршрутът на логистичните линии от България до Грузия преминава по международен път Е80 до Иран, с която Грузия граничи.Изпратете запитване, за да получите конкретна офертга от А Логистикс за транспорт на стоки и товари до Грузия.


При планиране на превози до страната трябва да имате предвид, че разликата в местното време между България и Грузия е един час, а разстоянието между столиците – София и Тбилиси, е почти 2200 км.

 

Транспорт от България до Грузия

С нашите групажни линии транспортът на стоки от европейските страни до Грузия е лесен и редовен


Европейските страни са износители на редица основни продукти и стоки, а много от клиентите на А Логистикс търгуват с тях. Обединете транспорта от европейски страни на стоки като машини, козметика, лекарства, хартия и други основни артикули с транспортирането им до Грузия.

 

За да подготвите пратките си и да организирате по подходящ начин товарите си, използвайте складовата база на А Логистикс, където преди претоварване ще ви предложим и опаковане на новите пратки, които ще пътуват до Грузия.


Нашите транспортни средства са подходящи за товари от всякакво естество, включително машини


Машините и вносът им от европейски страни като Германия, Франция и Италия са основна част от търговията. За транспорт на машини А Логистикс ще ви предложи подходящи транспортни средства. Те са с подсилена конструкция, за да осигурят надеждни превози на тежки машини.


Разстоянието от Западна Европа до Грузия не е проблем, когато машините се транспортират подходящо опаковани и се придружават от нашия квалифициран персонал. Ако превозвате резервни части, които също заемат основно място в търговията с Грузия, ще ви предложим както групажни линии, така и комплектни превози, ако транспортираните обеми са големи.


Ще ви осигурим и хладилни камиони, ако ще транспортирате стоки, нуждаещи се от поддържане на определена температура, както и други специализирани транспортни средства.


Разполагаме с камиони с товароподемност 22 тона, с които можем да транспортираме големи пратки до Грузия – столицата Тбилиси, както и до други дестинации в страната.


Комбинирайте превози с ежеседмичните ни групажни линии от Западна Европа с групажен транспорт до Грузия


Нашите групажни линии от Великобритания през Европа се изпълняват ежеседмично. Обадете ни се, за да комбинираме превозите на стоките ви с тях с линиите, които тръгват от България за Грузия.

Бързо и удобно приемане на заявките


Можете да използвате няколко начина да се свържете с нас, за да направите заявките си, включително и чрез формата за заявки, която ще намерите на сайта на А Логистикс. Ще реагираме бързо с подходяща оферта, включително и за експресни превози.

Използвайте възможността за проследяване на пратките чрез системата на А Логистикс


За да сте информирани за пътуването на пратките, къде се намират, използвайте възможността за получаване на информация за състоянието на пратки на клиенти. Можете да използвате тази система по всяко време. Изпратете ни референтния номер за дадената пратка и ще получите бързо информация за състоянието й.