Транспорт Финландия
ДестинацииТранспорт Финландия

транспорт до ФинландияФинландия се намира в северния край на Източна Европа, но търговията и превозите на товари от и до тази страна са оживени и се извършват непрекъснато. В транспорта на стоки и товари до Финландия можете да разчитате на А Логистикс.Разнообразие от транспортни услуги


За да отговори на нуждата от транспорт за различни видове стоки и товари,

А Логистикс предлага разнообразни видове логистични услуги:

 

 

 

Освен стандартните услуги за транспорт до Финландия А Логистикс предлага и специални транспортни услуги:

 


Видове транспорт до Финландия

 


Карго застраховки


При транспорта до Финландия карго застраховките са още едно улеснение за клиентите на А Логистикс. С тези застраховки в случай на евентуални повреди или загуби при събития, изброени в застрахователния договор, ще бъдете обезщетени за такива повреди или загуби. При карго застраховките се покриват клаузи А, В или С.


Застрахователната стойност се формира, като се вземе фактурираната стойност на дадения товар и се добавят допълнителните разходи и застрахователните премии.


Проследете вашите пратки по време на транспорта


При извършването на транспорт до Финландия предлагаме на нашите клиенти проследяване на пратките. Проследяването се извършва със съвременни системи и осигурява актуална информация за дадената пратка, която се получава до 5 минути след запитване. За получаване на информацията на електронен адрес е необходимо да цитирате референтния си номер, даден от А Логистикс.


Заявете транспорт до Финландия с А Логистикс


Можете да заявите транспорт на стоки или товари до Финландия, като се свържете с нас по телефон, по имейл, или чрез формата за заявка, която ще намерите на сайта ни. След запитване ще получите бърз отговор и оферта на конкурентна цена.


Информация за Финландия


Република Финландия граничи с Русия, Швеция и Норвегия и има излаз на Балтийско море. Административно тя се подразделя на шест провинции, които са подразделени на области и общини.


В страната се развива главно производство на електроника и на високи технологии, което се дължи на интегрирането на финландската икономика към ЕС. Продукцията главно се изнася. Известна финландска компания е Нокиа. Тъй като климатът е студен, земеделието и животновъдството не са много силно развити. Особено добре е развит риболовът.

Транспортът във Финландия е добре развит. Главните пътища в страната са с дължина около 78 162 км. Магистралите имат обща дължина 779 км.


Основното контейнерно пристанище е Вуосаари, а основното международно летище е Хелзинки-Вантаа. Столицата Хелзинки има оптимално разположение за осъществяване на транспортни услуги между Западна Европа, Източна Европа и Далечния Изток.