Транспорт Белгия
ДестинацииТранспорт Белгия

Фирма А Логистикс предлага транспортни услуги от и до Белгия на всякакъв вид товари ежеседмично в двете посоки.

 

 

Повече конкретна информация за транспорт на вашите товари до Белгия

ще получите, като изпратите запитване.

 

 

 


Какви услуги предлагаме


транспорт България - БелгияНашата фирма предлага транспорт до Белгия със специализиран транспорт на дрехи на закачалки, опасни товари, високообемни товари и на такива, които се нуждаят от специален температурен режим.


Във фирмата може да заявите превоз на комплексен товар, а при нужда извършваме експресни доставки с бусове или камиони, като осигуряваме двама шофьори, за да може поръчката да бъде изпълнена на време.


Пратките се поемат и доставят от врата до врата, без значение на вида транспорт, който се използва – по суша, въздух или вода.

Фирма А Логистикс поддържа дългогодишни партньорски отношения с професионалисти в бранша от Белгия. Това спомага за по-лесната комуникация и организация на товарите на местна почва. 

 

 

Проследяване на пратката

Понеже знаем колко е важно за нашите клиенти спокойствието и доставката на техните товари навреме, ние предоставяме постоянна информация за местоположението на пратката в много кратък срок след запитване от страна на клиента, който трябва да предостави номера на своята референция и данни за контакт.

При заявено желание, в рамките на работния ден на запитването, може да получите заявка за товарителница с доставена стока POD (proof of delivery), след като изпратите на имейл номера на нашата референция и вашите данни за контакт.Застраховане на товарите до Белгия

Понеже по време на транспортирането товарите са изложени на специфични рискове или форсмажорни обстоятелства, фирмата А Логистикс винаги защитава интереса на своите клиенти, затова извършва КАРГО застраховане на товарите. Този вид застраховка покрива всички щети и разходи при евентуални повреди или загуби на превозваната стока.

 

Заявка на транспорт до Белгия

За да заявите извършване на услугата транспорт до Белгия, моля използвайте посочените телефони за контакти или се свържете с нас, като изпратите имейл или попълните онлайн формуляра за заявка на нашия сайт.


Няколко думи за Белгия

Белгия е държава в Западна Европа. Тя граничи с Холандия, Германия, Люксембург и Франция, а на северозапад – със Северно море. Белгия има население от повече от десет милиона души и територия от една тридесет хиляди квадратни километра, което я прави 17-тата най-гъсто населена страна в света.


Административно Белгия е разделена на три региона: Брюксел, Фландрия и Валония. Последните два региона се разделени на по 5 провинции. Белгия има три официални езика – нидерландски, френски и немски.


Заради преходното географско положение на Белгия транспортната мрежа е изградена много добре. Железопътната мрежа е една от най-плътните в света, а пътната обхваща около 120 000 км асфалтирани улици. Главните летища са Брюксел Интернационал и Остенде. Най-важното пристанище е Антверпен.

 

Вътрешната навигационна мрежа, превозването на стоки чрез шлепове е силно развито. Създадени са многобройни канали и мрежи свързващи Белгия с цяла Европа. Икономичността и рентабилността на водния транспорт ( 5 пъти по евтин от сухопътния) предвещава увеличаване през следващите години.

 

През 2002 бе построен и най-големият навигационен асансьор в света, в Стрепи-Тийо, висок 73 метра и свързващ реките Maac и Еско, Франция с Нидерландия.

 

 

Добре е да се знае, че пътната мрежа в Белгия се поддържа от регионалните правителства, което означава, че пътната мрежа във Фландрия се управлява от правителството на Фландрия, пътната мрежа в Брюксел от правителството на Брюксел, а пътната мрежа във Валония от правителството на Валония.

 

Пътните знаци във Фландрия са изписани на Холандски. Същото е и в другите региони, поради тази причина един и същ знак може да бъде видян на различни езици.

Свържете се с фирма А Логистикс и изпратете запитване за транспорт до Белгия.