Склад София
УслугиСклад София

Складиране в базата на А Логистикс: индивидуално решение според нуждите на всеки търговец

Складирането е основна услуга, която търговците търсят от логистични фирми като А Логистикс. То е необходимо условие за поддържане на наличности за веригите за доставки.

С автоматизирането на дейностите в склада си А Логистикс може да предостави актуална информация за складовите наличности на всеки търговец, включително информация по партиди и информация за срока на годност на всяка партида.

Това е само едно от предимствата при съхраняване на наличности на склада ни в София. Ние разполагаме и с допълнителни складови площи в основните градове в страната.

 

Предимствата на съхраняването на запаси от стоки в склада на А Логистикс

Освен възможността за точна информация за наличностите от стоки по всяко време складирането в базата на А Логистикс има още предимства:

 

Резултати, които оптимизират дейността на клиентите на А Логистикс с използване на склада

Резултатите от използването на складиране с А Логистикс улесняват дейността на клиентите ни и ви дават възможност за икономия на време и средства. 

Складирането допринася за по-ниски транспортни разходи.

Лесно се координират търсенето и предлагането, с наличностите от стоки в складовата площ.

 

Нашият склад е разположен на оптимално удобно място за лесно транспортиране

За всеки логистичен склад е важно да бъде разположен близо до основните сухопътни магистрали. Складовата база на А Логистикс е разположена близо до основните магистрали, по които се извършват сухопътни превози. Тя е близо и до летище София, което улеснява извършването на въздушни превози на стоки.

 

Складовите бази на А Логистикс в основните големи градове

За да улесним съхраняването на стоки в складови площи по-близо до българските клиенти, ние поддържаме няколко складови бази в големите градове. Складираните в тях стоки лесно и бързо достигат до магазини и клиенти в близост до съответния голям град и така пестите време, средства и усилия. 

 

Консолидиране и деконсолидиране от А Логистикс

В складовата ни база в София предлагаме услугите консолидиране и деконсолидиране на пратки.

Деконсолидирането е необходимо при пристигане на големи пратки, стоките от които трябва да се разпределят на малки пратки за изпращане до дестинации в страната или до други страни. 

Консолидирането е много търсена услуга, с която обединяваме малки пратки в контейнери за транспортиране с групажните ни линии до други страни. С него пестите време и не изчаквате до събиране на достатъчно стоки за транспорт на ваша отделна пратка. Пратките се комбинират в контейнерите според вида на стоките и между тях се поставя уплътняващ материал. 

Складовите услуги от А Логистикс са много и с тях предлагаме индивидуални решения за всеки клиенти, според необходимостта от складиране, консолидиране, деконсолидиране и други допълнителни услуги. С нашите услуги лесно можете да контролирате наличностите си, както и срока на годност на всяка партида за стоки, за които това е приложимо.