Претоварване
УслугиПретоварване

Претоварването на стоки и товари е улеснение за клиентите, което А Логистикс предлага за преразпределяне на товарите в пратките, например когато трябва пратки от Западна Европа да се обединят за изпращане до дестинации в Близкия Изток, като Иран и съседните му страни.

 

Във връзка със значителното ни увеличаване на складовите площи и притежаването ни специализирана техника - като мостови 10 тонни кранове, 7 тонен мотокар и 3 тонен газокар - можем да осъществяваме директно претоварване от камион в камион, както и да обработваме 5 транспортни единици едновременно.

 

Претоварването на товари

Редовно предлагане на претоварване

А Логистикс редовно извършва превози по линии до и от европейските страни, както и до и от Близкия Изток. Претоварването на товари и стоки е част от редовните услуги, които можете да използвате за по-бързи и по-евтини доставки.

С претоварване товари и стоки се групират в нови пратки, след като те са доставени до центъра на А Логистикс в София. Предлагането на претоварване в София е основно за обслужване на редовните групажни линии за близкоизточните страни – транспорт до Иран и оттам други страни в района.

Лесно извършване на претоварване на палетизирани пратки

Палетизираните пратки представляват голяма част от всички пратки, които А Логистикс обработва и транспортира. Палетите лесно могат да се обработват, разтоварват и натоварват, което намалява сроковете за обработване и за цялото претоварване.

С бързото обработване на наредени върху палети товари се оптимизира и транспортният капацитет на А Логистикс, както и капацитетът на складовата база. Стоките се претоварват директно, без да се складират. Обикновено престоят на пратките до формирането на новите пратки след претоварването е до 24 часа.

Близостта на склада на А Логистикс в София до основни пътища

Много важно за бързо претоварване е местоположението на складовата база, в която се извършва тази дейност. Практиката е складови бази за тези цели да се разполагат на централни кръстопътища в съответната страна. Такива пътища се използват за редовни логистични линии, като групажните линии на А Логистикс.

Удобното разположение на склада на А Логистикс в София, в близост до основни пътища, също улеснява съкращаването на общото време за доставки след претоварване на стоките.

Складове на А Логистикс в редица европейски страни

При необходимост от прегрупиране на стоки и товари клиентите на А Логистикс могат да използват складовите ни бази в страни като Великобритания, Испания, Португалия и други.

Във Великобритания складовете на А Логистикс се намират в Лондон и в Лийдс.

Допълнителни услуги за клиентите, използващи претоварване