Партньори
За насПартньори

А Логистикс  има удоволствието да си партнира с големи логистични компании, на които може да предложим специфични  услуги, каквито те не са в състояние да осъществят - като разтоварване и складиране на:

 

Партньори за логистика с Иран

А Логистикс има изградени дългогодишни партньорски взаимоотношения с квалифицирани Ирански фирми за логистика, които разполагат с  бази както на границата Базарган, така и в Техеран.

 

А Логистикс доставя пратки от Европа до София и след тяхното консолидиране в нашия логистичен център тръгват с ирански камиони за Иран. И обратно - всички пратки от Иран биват експедирани  на същия ден или на следващия ден от получаване на заявката, от която и да е точка в Иран.

 

Партньори за логистика с Италия

Нашите дългогодишни доверени италиански партньори, чрез които се осъществява лесна комуникация и стриктна организация на транспорта, ни съдействат за оферирането на  конкурентни цени за групажни и цели товари за и от Италия.

 

Така сме в състояние да предложим на нашите клиенти минимално транзитно време за транспорт на товари при най-добрите условия, удовлетворяващи всички техни изисквания.

 

 

 

 

 

SEO визия - изработване, SEO оптимизация и популяризация на уеб сайтове