Консолидация София
УслугиКонсолидация София

Без логистика е немислимо достигането на стоки, в малки и големи пратки, както и лични вещи, до различни дестинации в страната и чужбина. За всички, които изпращат малки пратки, А Логистикс предлага услугата консолидация в София

 

 

Консолидация София

 

 

Защо е необходимо консолидиране

Консолидирането се извършва чрез поставяне на пратките в контейнери. Клиентът може да избере поставяне на пратката му в контейнер, в който няма да бъдат добавени пратки на други клиенти – FCL консолидиране, или по-ефективния в няколко отношения вариант – групиране на малка пратка с пратки на други клиенти в един контейнер – LCL консолидиране.

Транспортът на консолидирани пратки се извършва с редовните линии на А Логистикс до дестинации в страната и чужбина. Консолидираните пратки се обработват лесно и товарите в тях са защитени по време на транспортирането.

 

Консолидация в София за транспорт до Европа, Русия и Близкия Изток

Поръчайте консолидация на вашите стоки или товари в базата на А Логистикс в София. Ние ви предлагаме:

 

Предимства на LCL консолидацията

При консолидиране на пратки на различни клиенти заедно в общ контейнер предимствата са много. Посочваме ги за всички клиенти на А Логистикс, които често изпращат малки пратки:

 

Сигурността на товарите е много важна

Отново ще изтъкнем сигурността, която се осигурява с консолидацията в контейнери. Така рисковете по време на транспортиране се намаляват значително.

Допълнителният контрол и грижи за осигуряване на необходимите условия за запазване на качествата на товарите от придружаващия персонал също допринасят за сигурността на вашите пратки.

 

Консолидацията – важна за веригите за доставки

Поддържането на необходимите запаси и снабдяването на клиентите с редовни доставки са много важни за веригите за доставки. С консолидация в София в базата на А Логистикс клиентите имат възможност за непрекъснат контрол на транспортираните количества и да извършват чести доставки до съответните дестинации.

 

Видове контейнери за консолидация

За консолидация в София А Логистикс използва следните видове контейнери: